Online kurzus Alberto Villoldóval
magyar nyelven

Fedezd fel a szent világ mérnökeinek energiagyógyászatát a sámánok világába vezető utazáson.

Ne szalaszd el ezt az új lehetőséget!

Az információk segítenek, hogy megtudjuk miért betegedtünk meg és mi a betegségünk.
De az igazi bölcsesség az, hogy megértjük, hogyan tudunk meggyógyulni.

Együtt kezdünk 2023. szeptember 18-án!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ebben a kurzusban többek közt megtanulod:

Hogyan tudod felfedezni és megtisztítani a Fénylő Energiameződet.

Hogyan tudod fejleszteni a tudatosságodat az időn és a téren kívül.

Hogyan váltsd valóra az álmaidat az életedről, az egészségedről és a világodról.

Ez a kedvezményes ár csak 2023.09.20-ig érvényes!

Egyszeri ajánlat:

 

499.00 €
helyett

159 €


…és szerezz korlátlan hozzáférést!
Részletekben is fizethetsz – 4 x 40€

Tudás és bölcselet

Fedezd fel az igazi bölcsességet! Az információ tudás. Például, hogy a víz H2O. A sámánok számára azonban csak a bölcsesség hasznos, például annak megértése, hogyan lehet a vizet esővé változtatni.

Új perspektíva

A nyugati tudományban mindent mikroszkópon keresztül, részleteiben figyelünk meg. De mi van, ha a rossz végén nézünk a mikroszkópba? Ha valójában a nagy képet kellene keresnünk?

Holisztikus szemlélet

Az egészségünk az életmódunk – a természettel való kapcsolatunk, az étrendünk, a spiritualitásunk, a megbocsátásunk és a hiedelmeink – mellékterméke.

Élj ezzel az ajánlattal és iratkozz fel ma mindössze

159 euróért
az eredeti
499 euró
helyett!

“A sámánok úgy hiszik, hogy ez a világ csak azért létezik,
mert ők létreálmodták.”

Alberto Villoldo

A szent világ mérnökei

50 000 évvel ezelőtt a sámánok elkezdték a gyógyítást kutatni. Évezredek alatt több bölcsességet gyűjtöttek össze és többet megértettek a világról és az orvostudományról, mint a modern tudomány.

A sámánok felismerik a Fénylő Energiamezőt, ami körülveszi az embereket, akikkel találkoznak. Ez információt tartalmaz, az életünk szoftvere. Ebben leolvashatjuk hogyan élünk, hogyan gyógyulunk, hogyan szenvedünk a betegségtől és hogyan halunk meg.

A sámánok megtalálták a módját és kidolgozták technikákat a Fénylő Energiamező megtisztítására és ezáltal az ember élettörténetének a megváltoztatására.

10 tanítás, ami meg fogja változtatni az életedet

A tanfolyam összes videója magyarra fordítva, és az eredeti angol változatban is elérhető.

A sámánizmus története

Ez a lecke a sámánizmussal, a négy alapvető teremtő erővel és a halálfélelem elvesztésével foglalkozik.

Fénylő Energiamezők

Ebben a leckében a Fénylő Energiamezőkkel foglalkozunk. A tiéd egészségesen tarthat vagy akár meg is betegíthet. Azt is meg fogod tanulni, hogyan kell megtisztítani az energiameződet, hogy egészséges maradj.

A lélek jelentősége

Ebben a leckében megismerjük a Fénylő Energiamező és az agy közötti kapcsolatot és azt, hogy hol található a lélek. Megtudod, hogyan kell gondoskodni róla, hogy biztos lehess benne, hogy az aggyal való kapcsolat nem szakad meg.

A csakrák a sámánizmusban

Fel fogjuk fedezni a test energiarendszerét és a csakrák jelentőségét. Meg fogod tanulni, hogyan lehet megszüntetni az akadályokat a saját és a körülötted lévő emberek csakráiban.

Energiagyógyászat

Az energiagyógyászat legfontosabb technikája a megvilágítás folyamata. Ez kitisztítja a rosszindulatú energiákat a Fénylő Energiamezőből és fénnyel helyettesíti őket.

Mi terhel téged

Meg fogod tanulni, nem minden energia tartozik hozzád, amit érzékelsz és azt, hogy hogyan tudsz megszabadulni a negatív energiáktól és megtisztítani magad tőlük.

Öt védelmi öv a számodra

Ebben a leckében megtanulod, hogyan lehet használni a védelmi szertartásokat, hogy megvédjenek a negatív energiáktól úgy, hogy Albertóval együtt különböző védelmi öveket fogsz beleszőni a Fénylő Energiameződbe.

A sámánok megállapodása

Lépj kapcsolatba a világ lelkével. Használd ezt arra, hogy felfedezd a saját gyógyító erődet. Kommunikálj a föld védelmezőinek az örökségével és vállalj felelősséget a földön való létezésért.

A túlvilág

Tudj meg többet a sámánok túlvilági utazásairól és fedezd fel, hogy a test fizikai halála nem jelenti a spirituális élet végét. A halál egyszerűen csak egy kapu egy másik világba, ahonnan érkeztünk is. 

Hogyan segíthetünk a haldoklónak

Az utolsó lecke azt fogja megtanítani, hogy a sámánok hite szerint a születésnek és a halálnak ugyanolyan jelentősége van. Összegzés, megbocsátás és engedély a halálra – erről a három dologról fogsz tanulni.

Bónusz ajándékok is várnak rád

A kurzus anyagán felül számos bónusz ajándékot is kapsz, például egy dokumentumfilmet az Inka próféciákról és még sok minden mást.

Ez a kedvezményes ár csak 2023.09.20-ig érvényes!

Egyszeri ajánlat:

 

499.00 €
helyett

159 €


…és szerezz korlátlan hozzáférést!
Részletekben is fizethetsz – 4 x 40€

Együtt kezdünk 2023. szeptember 18-án!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Csatlakozz most az online kurzushoz, és Tiéd lesz a teljes csomag az összes bónusszal együtt!

 

Online kurzus Alberto Villoldo 10 leckés online kurzusa. Teljes kurzus magyarul!
499 €
Hanganyag Az összes leckét le lehet tölteni audiófájl formátumban. Feltöltheted őket az okostelefonodra és útközben hallgathatod!
59 €
Munkafüzet Letölthetsz egy PDF fájlt is, ami végig vezet az egész kurzus anyagán. Újra olvashatod a leckéket és elmélyítheted a megértésedet, bárhol is vagy.
37 €
2 online csoportos coaching alkalom egy „4 szél technika” mestertrénerrel, aki megválaszolja kérdéseidet. Az alkalmak rögzítésre kerülnek, így le sem tudsz maradni róluk.
100 €
Bónusz – Légy benne a kozmikus áramlásban – Alberto Villoldo
39 €
Bónusz – Egyesülj a végtelen természeteddel – Alberto Villoldo
39 €
Bónusz – Dokumentáció: Inka próféciák az idők végezetéről
39 €
Bónusz – Csakrák megvilágítása
37 €
Bónusz – A flow állapot elérése a kvantummező által – Dr Joe Dispenza
25 €
Bónusz – Az öngyógyítás 6 pillére – Interjú Tracy Reid és Deepak Chopra
25 €

A csomag értéke

899 €

Eredeti ár

499 €

Egyedi kedvezményes ajánlatunk

159 €

Ez a kedvezményes ár csak 2023.09.20-ig érvényes!

Egyszeri ajánlat:

 

499.00 €
helyett

159 €

Együtt kezdünk 2023. szeptember 18-án!

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a kurzusból elengedhetetlen, hogy kísérjenek és vezessenek. Ezért ezt az utazást együtt kezdjük és fejezzük be egy csoportban. Miután bejelentkeztél a kurzusra, azonnal megnézheted az első leckét szeptember 18-án hétfőn. Ezután a leckék egyesével válnak elérhetővé, hogy minden résztvevőnek lehetősége legyen együtt részt venni ebben a csodálatos utazásban és növekedésben!

 

Különleges csomagajánlat!

Az „Álmodj bátran” és az „Energiagyógyászat – A sámánok csodálatos eszköztára” kurzusok együtt 10% extra kedvezménnyel!

 

14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy ez a kurzus neked való? Semmi gond – próbáld ki. Teszteld le a kurzust most kockázat nélkül a 14 napos elégedettségi garanciánkkal! Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett a kurzussal, teljes visszatérítést kapsz 14 napon belül – indoklás és kérdések nélkül!

Szűkösebb a költségvetésed? Fizess részletekben

Szerezd meg most az online kurzust és fizess kényelmesen négy kis részletben!

Nálunk a pénz nem jelent akadályt

Ha jelenleg nehéz anyagi helyzetben vagy, de úgy érzed, hogy ez a kurzus nagy segítségedre lehetne, akkor írj nekünk a hungary@younity.one e-mail címre és segítünk!

Lehetőségeink ugyanakkor nekünk sem korlátlanok, ezért kérünk, hogy tényleg csak akkor írj, ha ebben a konkrét kurzusban látod a megoldást!

 Alberto Villoldo

Utazásait megelőzően Alberto Villoldo az emberi agyat tanulmányozta a San Francisco-i egyetemen. Azt kutatta, hogyan tudjuk egészségesen tartani az elmét, az agyat és a testet és honnan erednek a betegségek. Világos volt, hogy elő lehet idézni pszichoszomatikus betegségeket. De hogyan lehet meggyógyítani a testet, az elmét és a szellemet?

Ezek a megfontolások vezették rá, hogy alternatív nézőpontokat keressen. Olyan nézőpontokat a térről és időről, amik eltérnek a mi saját nyugati nézeteinktől. Tehát elkezdte a tér és az idő érzékelésének kulturális különbségeit kutatni.

Elhagyta a laboratóriumát, összepakolta a táskáját és elutazott az Amazonas dzsungelébe. Az utazásai során számos sámánnal találkozott az Amazonas, az Andok, Afrika, Indonézia és Brazília területén.

Olyan emberekkel találkozott, akik meg tudták gyógyítani a testet és fenn tudták tartani az egészséget a szellemük és gyógynövények erejével.

Nagyon sokat tanult tőlük, először orvosi antropológusként, később pedig a sámánok diákjaként.