Regisztrálj most ingyen

Először magyarul

FEDEZD FEL A SÁMÁN ENERGIAGYÓGYÁSZAT ŐSI TECHNIKÁIT…


… ÉS TAPASZTALD MEG A SÁMÁNOK IDŐTLEN BÖLCSESSÉGÉT EBBEN A KÜLÖNLEGES ÚJ MESTERKURZUSBAN – INGYEN!


Energiagyógyászat – A sámánok útja

Alberto Villoldo, orvosi antropológus sok évet töltött az Andok-hegység mélyén az utolsó inkákkal, a sámán és gyógyító mesterek tanulmányozásával!

Ezek a sámánok a hódítások idején elmenekültek a magas hegycsúcsokra, hogy megvédjenek egy rendkívül hatalmas tudást, ami megváltoztathatja a világot!

A TEREMTÉS NÉGY SZINTJE


…és mi köze van ennek a tested meggyógyításához?

PROGRAMOZD ÚJRA A TESTET, HOGY JAVULJON AZ EGÉSZSÉGED

Fedezd fel a sámán energiagyógyászat ősi technikáit

ÁLMODJ, HOGY ÚJ ÉLETET TEREMTS

Hogyan tudod megteremteni az egészséged, az új életed és az új világodat álmodással?

ENERGIAGYÓGYÁSZAT: TELJESEN INGYENES MESTERKURZUS ALBERTO VILLOLDÓVAL

Csatlakozz egy utazáshoz keresztül a sámánok világán. A sámánok voltak a szent első technikusai. Megértették az ég és a föld munkáját. Megértették az orvostudomány világának a működését, annyira, ahogy a modern fizika csak ma kezdi érteni.

Merülj bele a sámánok izgalmas és hatalmas világába ezzel az új és teljesen ingyenes Mesterkurzussal!

 


Kattints a gombra és válaszd ki a Mesterkurzusod dátumát – most teljesen ingyen

Az egészség és a jóllét holisztikus megközelítése

Tanuld meg, hogy az egészség miért a mellékhatása az életmódnak, amit élsz, a természettel való kapcsolatnak, annak, amit beviszel a testedbe, ahogy imádkozol, ahogy megbocsátasz, annak, amit hiszel. Megvizsgáljuk, hogy miért önbeteljesítő prófécia minden meggyőződésünk és az univerzum hogyan bizonyítja be, hogy igazunk van.

Fedezd fel a sámán energiagyógyászat ősi technikáit

  • Hogyan lehet újra programozni a testet és fejleszteni a gyógyulást?
  • Mi a teremtés négy lépése és mi köze ennek a tested gyógyításához?
  • Hogyan tudod megteremteni az egészségedet, az új életedet és az új világodat álmodással?

Értsd meg az információ és a bölcsesség közötti különbséget.

Az információ az, hogy van egy diagnózisod, megérted, hogy miért és milyen módon vagy beteg, de a bölcsesség a képesség meggyógyítani azt. A bölcsesség hatalom. Amikor megkapjuk a diagnózist meg vagyunk rémülve, félelemben élünk, nincs meg a képességünk, hogy természetesen meggyógyítsuk magunkat. Ezt csinálja a sámán és ezt fogjuk együtt felfedezni ebben a Mesterkurzusban.

„Vannak, akik olvassák a kártyákat
és vannak azok, akik írják a kártyákat.”

– Alberto Villoldo

 Alberto Villoldo

Az utazásait megelőzően Alberto Villoldo az emberi agyat tanulmányozta a San Francisco-i egyetemen. Azt kutatta, hogyan tudjuk egészségesen tartani az elmét, az agyat és a testet és honnan erednek a betegségek. Világos volt, hogy elő lehet idézni pszichoszomatikus betegségeket. De hogyan lehet meggyógyítani a testet, az elmét és a szellemet?

Ezek a megfontolások vezették rá, hogy alternatív nézőpontokat keressen. Olyan nézőpontokat a térről és időről, amik eltérnek a mi saját nyugati nézeteinktől. Tehát elkezdte a tér és az idő érzékelésének kulturális különbségeit kutatni.

Elhagyta a laboratóriumát, összepakolta a táskáját és elutazott az Amazonas dzsungelébe. Az utazásai során számos sámánnal találkozott az Amazonas, az Andok, Afrika, Indonézia és Brazília területén.

Olyan emberekkel találkozott, akik meg tudták gyógyítani a testet és fenn tudták tartani az egészséget a szellemük és gyógynövények erejével.

Nagyon sokat tanult tőlük, először orvosi antropológusként, később pedig a sámánok diákjaként.