MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED VAN,
BENNED VAN…

YOUNITY HUNGARY – Kik vagyunk?

A célunk az, hogy mély ismereteket adjunk át és olyan eszközöket és technikákat biztosítsunk számotokra, amiket felhasználhattok arra, hogy felismerjétek a belső potenciálotokat. Meg vagyunk győződve róla, hogy mi mind teremtők vagyunk, a saját univerzumunk teremtői. Végső soron csak te rendelkezel a kulccsal a saját jóllétedhez. Megvan az erő benned, hogy boldoggá, egészségessé és erőssé tedd magad. Csak meg kell találnod a saját kreatív motorodat. Az első lépés, hogy ezt minden nap gyakorold! Elköteleztük magunkat, hogy megtaláljuk a legjobb tanítókat, motivációs előadókat, eszközöket és módszereket a világ minden tájáról és elhozzuk közvetlenül az otthonodba!
Minden energiánkat, lendületünket, tudásunkat és akaraterőnket arra használjuk, hogy minden egyes online kurzus igazán fantasztikus és felemelő élmény legyen a számotokra.

Nagyon örülünk, hogy elkísérhetünk az utazásodon.

A legjobbakat kívánjuk

Nyiri Helga

Pablo Sütterlin

YOUNITY – KIK VAGYUNK?

Ami egy meditációban látott vízióval kezdődött, az mára a személyiségfejlesztés és a spirituális fejlődés első számú online felületévé vált Európában.

Soha nem gondoltuk, hogy ez az ötlet többezer ember szívét meg fogja érinteni. Ezért növekedtünk hihetetlen mértékben az elmúlt három évben. Egyre több és több ember kérte, hogy terjeszkedjünk és vigyük el ezt az üzenetet más országokba is. Ezért vagyunk itt – szeretnénk a lehető legtöbb szívet felvilágosítani az innovatív véleményvezérek, úttörők és zsenik tudásával.

Európa szívéből – Svájcból – kizárólag a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk az ügyfeleinknek, olyan tanulási tapasztalatot biztosítva számotokra, amit soha nem éltetek át korábban – és főként – olyan tudást, amit közvetlenül alkalmazhattok a mindennapi életetekben, így azonnal láthatjátok a pozitív változásokat is!

NÉHÁNY A MENTOROK KÖZÜL, AKIKET A KURZUSAINKBAN MEGTALÁLHATTOK

ESEMÉNYEINK

Deepak Chopra

Ez egy csodálatos esemény volt, rendkívül jól szervezett és nagyon támogatott. Mindenki számára csodálatos élmény volt. Erősen ajánlom, hogy ha rendezvényt szeretnél szervezni Bázelben, akkor vedd fel a kapcsolatot a Younity-vel. Ők rendkívüli emberek, akik csodálatos munkát végeznek.

Neale Donald Walsch

Előadásokat tartok a világ minden táján, de még a világon sehol nem volt olyan eseményem, amit ilyen kiválósággal hoztak létre és prezentáltak, ahol minden részletre figyeltek, mindent megfelelően csináltak, mindent olyan tökéletessé tettek, ahol ennyire jó fogadtatásban részesültem én és az üzenetem, mint itt Svájcban – Zürichben és Bázelben – a Younity-vel.

Milyen nagyszerű szervezet, milyen csodálatos csapat. Kiváló csapat mindenben. Annyira hálás vagyok, hogy lehetőségem volt idejönni és ezekkel bámulatos emberekkel dolgozni. Ez egy életre szóló esemény volt. Nem tudok többet mondani, mint, hogy ez nem is lehetne ennél jobb.